Anneleen & Maarten

la Jouissance

Marktplaats 11, Montenaken

Partners

Via deze weg willen we vooral de mensen bedanken die meewerkten aan de organisatie van ons huwelijksfeest.


Bloemen Blandelaira

Bloemen Blandelaira

Bloemist – www.blandelaira.be

Sinds kort heeft bloemen Blandelaira zijn deuren geopend. Bent u op zoek naar een kwaliteitsvol handgebonden boeket, een uniek bloemstuk of werkt u graag actief mee tijdens een workshop? Dan bent u bij Bloemen Blandelaira aan het juiste adres! Brandel Henot, een gediplomeerde Florist is elke dag op zoek naar het beste voor u als klant om uniek te blijven!

Elke maand organiseert Brandel een eigen workshop waar je zelf actief kan bezig zijn met bloemschikken. Op deze workshop maak je onder zijn begeleiding een eigen bloemstuk of boeket volgens het seizoen.Lode Martens

Lode Martens

Juwelenontwerper – www.lodemartens.be

Lode Martens behoort tot het kruim van de Belgische juwelenontwerpers. Hij maakt alleen unieke stukken, waarvan het ontwerp aan de hand van een 3D-tekening in ruime mate wordt meebepaald door de klant. Vakmanschap staat centraal. Iedere creatie is een combinatie van hedendaags, tijdloos design en klassiek handwerk. Dit jaar viert hij zijn twintigjarig bestaan als goudsmid en juwelenontwerper.

Naast beide trouwringen is ook de verlovingsring een creatie van Lode Martens.Valere Peeters

Valère Peeters

Ceremoniemeester – www.valere-peeters.be

Valère zorgt voor de praktische organisatie van de dag. Dat alles vlot verloopt, iedereen weet wat hij moet doen, waar hij moet zitten en vooral dat de bruidegom op tijd is.

Tijdens de receptie kan je bij Valère terecht om een kaartje met je definitieve tafelindeling op te halen.Maarten Provo

Maarten Provo

DJ – www.maartenprovo.be

Naast dé DJ voor jouw trouwfeest, planning en decoratie inbegrepen kan je bij Maarten ook terecht voor allerhande informatie.

Zo kan je in het blog onder meer tips vinden voor een geslaagde openingsdans voor je huwelijk of hoe je de zaal kan aankleden met trouwdecoratie.Video Foto Service

VFS

Foto- & Videografie – www.video-foto-service.be

Video Foto Service begint ’s ochtends bij het aankleden en zal ons tot in de vroege uurtjes volgen met foto- en video-camera. Zo hebben we achteraf iets moois om naar terug te kijken.

Tijdens de receptie wordt even tijd uitgetrokken zodat iedereen met de bruid en bruidegom op de foto kan.